Myslíte si, že je váš život nudný? Nezoufejte: Hvězdy pro tři znamení připravily šťastnou událost, o kterou pravděpodobně nestály. Zjistěte, zda patříte mezi vyvolené.

Léto je obecně považováno za období okurek. Nic se neděje, všichni jezdí na dovolenou a někteří lidé žijí nudnější a obyčejnější životy než obvykle. Je zde však jeden omyl. Pod vodou probíhají procesy, hromadí se energie a tři souhvězdí zažijí chladný návrat, kdy život nabere zcela nový směr.

 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Milí Berani, jste sice známí jako bojovníci, ale posledních několik týdnů a měsíců bylo naplněno dřinou a dalšími marnými snahami utopit vás v nudných klišé. A to poněkud škodí vaší energické povaze, která potřebuje, aby se věci hýbaly kupředu rychlostí blesku.

Pokud máte pocit, že se svět přestal točit a vy jste uvízli ve zdánlivě nekonečném koloběhu činností, vězte, že tomu tak není. Zatněte zuby a vytrvejte ještě chvíli. Brzy se budete moci zbavit starých břemen a přiblížit se novým cílům.

Odvážně tedy udělejte rozhodný krok vpřed, kterým je ve vašem případě jednoznačně odjezd na dovolenou. Vyrazte do společnosti a mezi lidi a začněte navazovat nové kontakty. Jedině tak se můžete posunout vpřed v ustrnulém životě.

 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Kromě Beranů mohou být na nový začátek připraveni také lidé narození ve znamení Lva. Možná se divíte, jak se společenský život Lva, který je středem pozornosti, mění v každodenní rituál nudy a opakování. Je to jednoduché. Všichni máme období, kdy pociťujeme pauzu, někdy i fixaci, a po nějaké době nás to začne obtěžovat.

A není pochyb o tom, že nám kamarádství a shon ve Lvech leze na nervy. Ale zdá se, že se vše brzy změní a obrat o 180 stupňů nám pomalu klepe na dveře. Hodně štěstí, milí Lvi.

V posledních měsících jste načerpali spoustu energie a měli byste ji využít moudře. Tentokrát se mimo práci stanou skvělé věci, které vám umožní ukázat svou skrytou stránku. Čeká vás příjemné překvapení.