Free Porn
xbporn

Jejich dům pronásleduje zlý duch. Nikdo nedokáže pochopit, čím tato rodina prochází. Kněz jim řekl, aby okamžitě utekli.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Manželé a jejich děti se vylekali, když vzduchem náhle začaly létat mince, nože a nádobí a ze stropu kapala voda. Tato podivná a nevysvětlitelná událost se opakovala ještě několikrát.

Tajemné staré domy, v nichž se dějí nevysvětlitelné věci, nejsou jen ve filmech a knihách. V tomto domě žil několik let polský pár. Ovládáni nadpřirozenými silami strašidelný dům několikrát opustili, aby se do něj opět vrátili, když nemohli zůstat dostatečně dlouho v domě příbuzných nebo v ubytovně charitativní organizace. O pomoc požádali také kněze, ale ani ten nedokázal přijít podivným jevům v domě hrůzy na kloub.

Dům, ve kterém žije zoufalá rodina Prokopských, se nachází v malé vesnici Trza Wielka na hranici mezi Warmijským a Mazurským okresem na severu Polska. Budova kdysi sloužila jako škola a po rekonstrukci zde našly domov tři rodiny. Jen Prokopští a jejich děti však několik let na vlastní kůži zažívali hrůzy neznámých zlých sil. Podle Lerma rodinu od roku 2017 pronásledují duchové.

Najednou, jako by je někdo hodil, začaly předměty létat po celém bytě. Nejprve to byly mince a baterie. Pak se přidaly příbory, visací zámky a dokonce i velké nože a nádobí. Kromě toho ze stropu občas kapala voda, i když střechou nikdy nezatékalo. „Když šel manžel do koupelny, našel na záchodovém prkénku dva kuchyňské nože složené křížem. Utíkali jsme pryč, aniž bychom přemýšleli, co to znamená.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené