Free Porn
xbporn

Zámek z pojišťovny štěstí chátrá a stává se z toho troska? Reakce Bohdalové a Brožové jsou zdrcující.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Seriál Pojišťovna štěstí byl jedním z nejpopulárnějších českých televizních seriálů 2000. let. Diváky přitahoval především svým autentickým zpracováním obyčejných lidských osudů a krásným prostředím, ve kterém se natáčel. Jedním z klíčových míst natáčení byl zámek Hluboš, který v seriálu ztvárnil zámek Gracie. Bohužel, tento historický skvost dnes zažívá krušné časy.

Historie zámku Hluboš

Počátky zámku

Zámek Hluboš má bohatou historii sahající až do 13. století, kdy byl postaven jako gotická tvrz. V průběhu staletí prošel několika přestavbami, které z něj udělaly jeden z nejvýznamnějších barokních a později novorenesančních zámků v České republice.

Barokní a novorenesanční přestavby

V 17. století byl zámek přestavěn v barokním stylu a později v 19. století byl znovu přestavěn do novorenesančního stylu. Tyto přestavby zámku dodaly jeho současnou podobu, kterou si diváci pamatují z obrazovek.

Období po revoluci

Restituce a návrat potomkům továrníka Josefa Kolaříka

Po sametové revoluci v roce 1989 byl zámek vrácen potomkům továrníka Josefa Kolaříka, kteří se pustili do jeho rozsáhlé rekonstrukce. Tato rodina zámek postupně opravovala a zvelebovala, aby ho navrátila do jeho původní krásy.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené