Free Porn
xbporn

Pět astrologických tipů na srpen – klíčem je příprava, v září přijdou „velké změny

zdroj: instagram.com/youtube.com

V září 2024 nás zasáhne „tsunami“ – zatmění Slunce ve znamení Ryb 18. září změní životy mnoha lidí. Jelikož se blíží nejtěžší období roku, mnozí astrologové zdůrazňují důležitost přípravy Srpen je tradičně jedním z nejrušnějších měsíců pro astrologické události. Letošní rok není výjimkou. Dne 18. září totiž dojde k prvnímu zatmění Slunce v Rybách v konjunkci se Saturnem, planetou karmy.

To znamená, že se nemůžeme skrývat před obtížnými událostmi a získanými lekcemi. To znamená, že každému je souzeno prožít mnoho smutných zážitků v důsledku událostí v rodině a návratu lidí z minulosti: V srpnu 2024 se toho stane hodně: Novoluní ve Lvu, úplněk ve Vodnáři, retrográdní Merkur, Venuše se přesune do Panny a koncem měsíce přejde do Vah. Stálé tranzity a přechody tvoří intenzivní a příznivé aspekty nebeských těles, které ovlivňují i naši fyzickou kondici a životní podmínky podle znamení zvěrokruhu.

Pět tipů vám pomůže přežít astrologické kataklyzma ze srpna 2024:

Nepospíchej

Životní okolnosti někdy vyžadují rychlá rozhodnutí. V srpnu je však lepší nezvyšovat životní tempo a nepředbíhat. Takový spěch pravděpodobně povede ke katastrofálním následkům, jako je neúspěch, rozpad slibných vztahů a propuštění z práce. Nezapomeňte, že rozhodnutí vám může trvat tak dlouho, jak budete chtít.

Klást otázky

To platí zejména během retrográdního Merkura. Skryjte v sobě detektiva a nebojte se zeptat: „A nebojte se naslouchat. Něčí rozzlobená a neopodstatněná kritika se ve skutečnosti může jen snažit poukázat na vaši skutečnou chybu. Nedělejte proto ukvapené závěry a pokládejte objasňující otázky.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené