Free Porn
xbporn

Pozor na ně: Toto jsou nejvíce manipulativní znamení horoskopu

zdroj: instagram.com/youtube.com

Existuje mnoho forem manipulace a tou nejčastější je určitě emoční manipulace – když někdo použije vaše emoce proti vám, aby získal to, co chce. Emoční manipulací se dosahuje nejen „úspěchu“ v lásce, ale slouží i k různým úspěchům v práci, financích a postavení ve společnosti.

Jako jednotlivci máme všichni čas od času tendenci situaci zmanipulovat ve svůj prospěch. Mezi „bílými lžemi“ a špatnými úmysly je však tenká hranice. A pokud se má věřit astrologii, určitá znamení zvěrokruhu mají prostě tendenci vést k tomuto druhu toxického chování.

Víte, kdo vládne na trůnu ultimátního manipulátora?

 

1. Rak

Raci mají schopnost být nejvíce manipulativní ze všech znamení zvěrokruhu. Díky své vysoké emoční inteligenci a jedinečnému porozumění lidské psychologii mohou Raci snadno manipulovat s lidmi.

Milují také dramata a dokážou příliš katastrofovat, když chtějí. Pokud si nedáte pozor, Rak by vás mohl snadno využít.

2. Štír

Známí svou pomstychtivostí a temnotou, není žádným překvapením, že se dostali na tento seznam.

Jsou odborníky na používání manipulace, abyste o sobě pochybovali a zpochybňovali svůj zdravý rozum. Budou vás obviňovat z věcí, které nejsou vaší vinou.

Štíři jsou také velmi dobří ve využívání strachu jiných lidí ve svůj prospěch. Pokud si nedáte pozor, Štír by vás mohl snadno ovládat.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklamy