Free Porn
xbporn

Influencerka Veronika Kopřivová se pochlubila fotkou z ultrazvuku. Nikdo ale neví kdo je tatínek.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Veronika Kopřivová, známá česká influencerka a bývalá přítelkyně hokejové legendy Jaromíra Jágra, opět přitahuje pozornost veřejnosti. Tentokrát se jedná o radostnou novinku, kterou sdílela na svých sociálních sítích – je podruhé těhotná.

Těhotenství Veroniky Kopřivové

Na sociálních sítích Veronika přidala černobílou fotografii, na níž drží ultrazvuk a šťastně se usmívá. „Tohle, přátelé, nejsou knedlíky ani koláče. A je to venku, až jsem se z toho zapotila. Už tady sedm měsíců nosím pod mým srdcem další srdce. Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ napsala blonďatá influencerka.

Reakce veřejnosti

Ohlasy na sociálních sítích byly okamžité a různorodé. Zatímco mnoho lidí Veronice gratulovalo, objevily se i spekulace ohledně identity otce dítěte. Zatímco Veronika svého partnera veřejně neodhalila, na internetu se šíří domněnky, že se jedná o jistého Dominika.

Veronika a její předchozí vztahy

Vztah s Jaromírem Jágrem

Veronika Kopřivová byla dlouhou dobu známá jako přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra. Jejich vztah byl často předmětem zájmu médií, ale nakonec se rozpadl.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené