Free Porn
xbporn

Všech šest dětí dělá Bolku Polívkovi radost, protože jdou v tatínkových stopách. „Oni si tím musí projít já už si tím prošel“

zdroj: instagram.com/youtube.com

Bolek Polívka je jedním z nejuznávanějších českých herců a komiků. Jeho kariéra zahrnuje nejen divadlo a film, ale také mnoho televizních projektů. Polívka je známý svým unikátním humorem a charismatem, které ho vynesly mezi nejoblíbenější osobnosti českého showbyznysu. Kromě své úspěšné kariéry je Bolek Polívka také otcem několika dětí, které se rozhodly jít v jeho stopách.

Děti Bolka Polívky

Vladimír Polívka

Vladimír Polívka, syn Bolka Polívky a Chantal Poullain, se stal úspěšným hercem stejně jako jeho otec. Jeho talent a charisma mu otevřely dveře do mnoha filmových a divadelních projektů. Vladimír je známý svou všestranností a schopností ztvárnit různé role, což ho činí vyhledávaným hercem nejen v České republice.

Anna Polívková

Anna Polívková, dcera Bolka Polívky a Evelyny Steimarové, je také úspěšnou herečkou. Její herecké schopnosti a přirozený talent jí přinesly mnoho rolí v divadle i ve filmu. Anna je známá svým smyslem pro humor a schopností přinést do svých rolí autentické emoce.

Kamila Polívková

Kamila Polívková se rozhodla věnovat kostýmnímu návrhářství a divadelní režii. Její kreativita a schopnost vidět divadelní svět z jiného úhlu ji činí důležitou postavou v oblasti divadelního umění. Kamila přináší do svých projektů inovativní přístupy a nové nápady, které obohacují českou divadelní scénu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené