Free Porn
xbporn

Lída Baarova dívka, kterou zbožňovala skoro celá Evropa ale ona milovala jen sama sebe. Kdo pro ní byl ale vyjímkou?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lída Baarová, rozená Ludmila Babková, byla jednou z nejcharismatičtějších hereček své doby. Její osobní kouzlo dokázalo pobláznit mnoho mužů, ale zároveň jí přineslo i mnoho kontroverzí. Někteří ji vnímali jako opilou a namyšlenou osobu, zatímco jiní v ní viděli talentovanou herečku s neobyčejným šarmem. Její život byl plný dramatických událostí, které by snadno vydaly na román.

Dětství a počátky kariéry

Lída Baarová se narodila 7. září 1914 v Praze jako Ludmila Babková. Již od mládí byla obklopena uměleckou atmosférou, což se projevilo i v její touze stát se herečkou. Její talent byl nepopiratelný a již v mládí bylo jasné, že má před sebou slibnou kariéru.

Objevení talentu

První významnou osobou, která si všimla jejího talentu, byl novinář Otakar Štorch-Marien. Byl to právě on, kdo v ní objevil potenciál pro film a představil ji režisérovi Krňanskému. Díky tomu se začala její kariéra rychle rozvíjet a Lída Baarová se stala jednou z nejžádanějších hereček své doby.

Vzestup ke slávě

Lída Baarová získala svou první velkou roli ve filmu „Lelíček ve službách Sherlocka Holmese“ (1932), kde hrála po boku Vlasty Buriana. Tento film ji katapultoval do povědomí široké veřejnosti a otevřel jí dveře k dalším významným rolím. Během natáčení se do ní šíleně zamiloval Vlasta Burian, což vedlo k mnoha spekulacím a kontroverzím.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené