Free Porn
xbporn

Vyrazila Verešová s Volopichem na luxusní dovolenou do Řecka na Mykonos. Byla tohle dovolená snů pro každého?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dovolená snů! Těmito slovy by se dala popsat destinace, kterou pro svůj odpočinek zvolila modelka Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem. Na řecký Mykonos neodletěli sami, ale ve čtyřech. Společnost jim dělá slavný fotbalista David Limberský s krásnou manželkou Lenkou, která redakci eXtra.cz sdělila své první dojmy po příjezdu do pohádkové vily.

Andrea Verešová a její nabitý diář

Andrea Verešová si po nabitém diáři na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech udělala volný prostor pro zaslouženou dovolenou. Její harmonogram byl v poslední době plný aktivit, od módních přehlídek po charitativní akce, a tak si tento odpočinek opravdu zasloužila.

Cesta na Mykonos

Přípravy na cestu

Nestárnoucí modelka se už na letišti pochlubila storíčkem, kde svým fanouškům oznámila, že se přesouvá z Prahy do Řecka. Přípravy zahrnovaly nejen balení, ale také plánování aktivit na Mykonosu, aby dovolená byla co nejpříjemnější.

Cesta z Prahy do Řecka

Cesta proběhla hladce a rychle. Andrea natočila další video, kde ukázala bývalého profesionálního fotbalistu a současného sportovního ředitele klubu TJ Jiskra Domažlice Davida Limberského a jeho drahou polovičku Lenku Limberskou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené