Free Porn
xbporn

15. července je Mars v konjunkci s Uranem a Algolem, démonickou hvězdou v Býku – Toto je nejsilnější astrologická událost léta 2024 a čas velkých změn.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dne 15. července 2024 dojde v astrální atmosféře k důležité astrologické události, která námi trochu otřese a vyvede nás ze stavu stagnace a stání: Konjunkce Marsu s Uranem na 26 stupních Býka.

Jedná se o jednu z nejdůležitějších událostí tohoto léta a možná i roku a je velmi důležité se s ní seznámit, protože se jedná o jedinečnou směs inovativních a odvážných energií, které rezonují jak v osobním, tak v globálním měřítku. K této konjunkci dochází pouze jednou za dva roky.

Mars je planeta spojovaná s odhodláním, vůlí, vášní, surovou silou, silnou touhou a vnitřním ohněm, který nás pohání a přenáší hory, ale je také spojován s impulzivitou, agresivitou a divokostí. Uran má jinou, ale stejně intenzivní, přímou a vyzývavou energii.

Když se Uranova aktivita dostane do popředí v meziplanetárních konjunkcích, může tato planeta vyvolat nečekané a náhlé změny, vnitřní i vnější revoluce, transformaci stávajících řádů a struktur a vznik nových vizí, které mohou v nadcházejícím období vše změnit.

Pohyby Marsu jsou spojeny s radikální transformací, zesilují touhu po svobodě a nejlépe je pocítíme tehdy, když je originalita a nekonvenčnost věcí a situací skutečná, když se otřásají zastaralé systémy myšlení a tradiční struktury a když je vývoj nějakým způsobem zpochybňován za účelem pokroku.

Když se dvě mocné planety jako Mars a Uran setkají v Býku, znamení pevné země, jsme konfrontováni s protichůdnými a chaotickými silami dynamické a kypící energie.

Když však Mars a Uran intenzivně interagují, je tato interakce mocným katalyzátorem pro objevování nových myšlenek a překračování hranic, a to i ve znameních, která nemají ráda změny a jsou příliš obeznámena se známým a starým.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené