Free Porn
xbporn

Podívejte, co řekl judista Lukáš Krpálek o olympijském mundúru, ve kterém bude nastupovat. Je to vlna kritiky nebo obdivu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Letní olympijské hry jsou za rohem a nedávno byla představena nová módní kolekce českého týmu, kterou navrhl talentovaný návrhář Jan Černý. Kolekce okamžitě vzbudila vášnivé diskuze, obzvlášť když se do oděvu na oficiální zahájení oblékl judista Lukáš Krpálek. Zlatý desetibojař z roku 2004 Roman Šebrle se k tomu vyjádřil s ironií: „Strašný prostěradlo,“ napsal pod instagramové video.

Jan Černý a jeho návrhářský styl

Krátké bio Jana Černého

Jan Černý je mladý a inovativní český módní návrhář, který si získal uznání nejen doma, ale i v zahraničí. Jeho tvorba je známá svou originalitou, odvázaností a často provokativními prvky.

Styl a filozofie jeho tvorby

Černého styl je mixem avantgardy a streetwearu, což často vyvolává rozporuplné reakce. Jeho filozofie je postavená na myšlence, že móda by měla být vyjádřením individuality a kreativity. Kolekce pro olympijské hry zahrnuje různé kousky, od sportovních obleků po formální oděvy na oficiální zahájení. Hlavním prvkem je oversized kabát, který vzbudil nejvíce pozornosti.

Inspirace a koncept

Inspirací pro kolekci byla moderní architektura a česká národní identita. Černý chtěl, aby oblečení odráželo jak historii, tak současnost České republiky.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené