Free Porn
xbporn

Začal žít z ničeho nic slavný herec Tomáš Krejčíř na statku se stovkami zvířat? Co ho k tomu přivedlo?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Tomáš Krejčíř, známý herec a moderátor, který získal popularitu díky seriálu Rodinná pouta, se v posledních letech vydal na nečekanou životní dráhu. Z městského života se přestěhoval na venkov, kde se nyní věnuje farmaření. Tento přechod nebyl náhlý, ale byl plný plánování a tvrdé práce.

Život na farmě

Tomášova farma se nachází v historické budově původního mlýna za Prahou. Mlýn, který měl kdysi jiný účel, byl přeměněn na farmu, kde se pěstují různé druhy zeleniny a chovají zvířata. Farma se stala nejen místem práce, ale i domovem, kde Tomáš a jeho manželka Petra nacházejí radost a klid.

Zahrada a pěstování

Jedním z hlavních projektů na farmě je velká zahrada. Zahrada se postupně rozrostla a nyní obsahuje širokou škálu plodin. Tomáš se zvlášť pyšní svými rajčaty. „Letos máme asi 18 druhů rajčat, manželka si je dokonce pěstuje ze semínek,“ říká. Mezi zajímavé druhy patří havajská rajčata, která jsou malinká a velmi sladká.

Další plodiny: saláty, kedlubny, lilky, melouny

Kromě rajčat zde najdete i mnoho dalších plodin. „Na zahradě máme vše, na co si vzpomenete – kedlubny, lilky, melouny, dýně, rajčata, okurky, papriky,“ vysvětluje Tomáš. Salátů zde pěstují osm druhů, což dodává jídelníčku rozmanitost a čerstvost.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené