Free Porn
xbporn

Je člověku až špatně z nekončící hádky Moniky Binias, která se opět pustila do své dcery Ornelly?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Konflikty v rodinách jsou běžné, ale některé případy vyvolávají zvláštní zájem veřejnosti a médií. Jedním z takových případů je napětí mezi podnikatelkou Monikou Binias a její dcerou Ornellou Koktovou. Tento článek se podrobně zaměří na nedávný incident, kdy Ornella odjela na dovolenou bez svých dětí, což vyvolalo ostré reakce její matky.

Pozadí konfliktu

Vztahy mezi Monikou Binias a jejími dcerami jsou dlouhodobě napjaté. Historie jejich konfliktu sahá několik let zpět a obsahuje řadu klíčových momentů, které situaci postupně eskalovaly. Monika je známá svými otevřenými názory na sociálních sítích, kde často komentuje chování svých dětí.

Aktuální situace

Nedávno Ornella Koktová odjela na dovolenou na Capri pouze s kamarádkou, zatímco její tři děti zůstaly doma v péči jejího manžela Josefa Kokty. Tato situace vyvolala ostré reakce její matky, která se rozhodla sdílet své názory na sociálních sítích.

Ornella na Capri

Ornella Koktová si užívá dovolenou na Capri, což dokumentuje na svém Instagramu. Fotky z dovolené ukazují, jak si užívá volný čas bez svých dětí. „Moje nálada právě teď je jen užívání života,“ napsala k jednomu z příspěvků. Tento postoj však nepřijal každý s pochopením.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené