Free Porn
xbporn

Padá z Megan Markel lež za lží? Procestovala 13 dovolených během toho, co tvrdila, že jí sebrali pas?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Meghan Markle, americká herečka a manželka prince Harryho, se opět dostala do centra pozornosti. Tentokrát kvůli svým kontroverzním výrokům o zabaveném pasu a četných zahraničních cestách. Tato témata často rozdělují veřejnost a způsobují vlny diskuzí. Pojďme se podívat na detaily a pokusme se zjistit, kde je pravda.

Zabavený pas

Meghanina tvrzení

Meghan Markle v rozhovoru s Oprah Winfrey uvedla, že jí po vstupu do královské rodiny byl zabaven pas, řidičský průkaz a klíče. „Nemohla jsem jen tak odejít. Musíte to pochopit, když jsem se připojila k té rodině, bylo to naposledy, co jsem viděla svůj pas,“ řekla Meghan.

Konkrétní výroky

Podle Meghan se cítila jako vězeň ve zlaté kleci. Tvrdila, že neměla přístup k vlastním dokladům a nemohla cestovat bez povolení. Toto tvrzení vyvolalo bouřlivé reakce jak u fanoušků, tak u členů královské rodiny.

Pravda je jinde

Královské zdroje a jejich verze

Královské zdroje uvedly, že Meghanin pas a doklady nebyly zabaveny, ale pouze uloženy na bezpečné místo. Cílem bylo zabránit jejich zneužití. Tento postup je údajně běžný u členů královské rodiny kvůli jejich ochraně.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené