Free Porn
xbporn

Muž tvrdí, že zemřel třikrát. Říká, že viděl „jiný svět“ a také budoucnost. Nyní věří jen v jednu věc!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zpověď muže, který zažil 3krát klinickou smrt, odhaluje neskutečné detaily…

Politolog, spisovatel, sochař a jak sám říká motivační řečník Stev Selak tvrdí, že zemřel až třikrát. A všechny třikrát se zřejmě vrátil na tento svět.

Mluvíme samozřejmě o klinické smrti, medicínském termínu, který vzniká tehdy, když srdce nakrátko přestane pracovat a na monitoru se objeví přímka. Potom medicína udělá své a začne tzv. resuscitace.

Tento fenomén zažily miliony lidí po celém světě a mnozí z nich tvrdí, že to byl pro ně mimořádný zážitek.

Stev prožil dva infarkty a ve svých přiznáních, kterých je na YouTube a sítích více, tvrdí, že po tom všem se už ničeho nebojí. Svými slovy zaujal mnohé a v jednom z rozhovorů řekl i to, že jako malého chlapce, jen čtyřletého, jeho sestra Milka uprostřed zimy koupala ve zcela studené vodě, po které prý upadl do kómatu, přestal dýchat a lékaři konstatovali smrt. Tehdy žil jako dítě v Rijece v Chorvatsku, kde se narodil.

,,Byl jsem v márnici a připravovali se, že mě pohřbí. Po 24 hodinách jsem ožil, co byl velký zázrak, který překvapil lékaře i rodiče,“ – řekl tehdy Stev médiím v regionu.

Neprošel ani rok a už se ocitl v nové obtížné situaci. Říká, jak spadl do horké vody a byl popálen od hlavy k patě. Pamatuje si i to, že mu jeho otec Jovan řekl, že nedýchá ani nemluví, ale nějak ho zachránili. O tři roky později, opět jako dítě, upadl do dalšího kómatu a byl v ní více než 20 dní. A to, co mu zůstalo v paměti, bylo probuzení.

,,Bylo to fascinující. Když jsem se vzbudil, myslel jsem si, že jsem v nebi. Viděl jsem anděly, mnoho dívek v bílých šatech. Strašně mi zvonilo v uších. Lékaři si mysleli, že se nedožiji ani 12 let. Stihl jsem to však i na vojenskou školu v Sarajevu, jako třiadvacetiletý jsem zažil klinickou smrt. Najednou jsem přestal dýchat a upadl do kómatu. Nic mě nebolí a hlavou mi létají obrazy ze začátku života, obraz mé manželky Gogy, kterou velmi miluji, se kterou mám tři syny, pak se obraz zastaví a nastává smutek, ,,co bude moje Goga beze mě dělat, že nedýchám, jsem pryč „, ale smutek je nesmírný: nemůžu litovat, že jsem opustil svou Gogu. Myslím, že lítost nad mou ženou mě přivedla zpět k životu“ – řekl Stev Selak.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené