Free Porn
xbporn

Šok pro Ewu Farnou a její fanoušky? Ed Sheeren si jí vybral jako předskokanku před jeho koncertem. Podívejte se co na to ona?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Tato zpráva je jako blesk z čistého nebe pro všechny fanoušky české zpěvačky Ewy Farné. Ewa Farna, známá svou energií a charismatem, se připravuje na jeden z největších okamžiků své kariéry. Britský zpěvák Ed Sheeran ji vybral jako předskokana pro své dva velkolepé koncerty v Hradci Králové. Pro Ewinu kariéru je to obrovská pocta a obrovská příležitost.

Ewa Farna: Stručná biografie

Ewa Farna se narodila 12. srpna 1993 v Třinci. Již od dětství byla velmi talentovaná a její hudební kariéra začala v mladém věku. Ve svých třinácti letech vydala svůj první album „Měls mě vůbec rád“, který ji rychle katapultoval na vrchol české a polské hudební scény. Ewa má za sebou mnoho hitů, několik vyprodaných turné a nespočet ocenění. Její popularita nezná hranic a její fanouškovská základna stále roste.

Ed Sheeran: Globální hudební ikona

Ed Sheeran, narozený 17. února 1991 v Halifaxu, je jedním z nejvýznamnějších hudebníků současnosti. Jeho hity jako „Shape of You“, „Perfect“ a „Castle on the Hill“ dominovaly světovým hitparádám. Ed Sheeran je známý svou schopností psát chytlavé písně a jeho koncerty jsou vždy velkolepé. Jeho celosvětová popularita a úspěchy z něj dělají jednu z největších hudebních ikon.

Výběr Ewy Farné jako předskokana

Ed Sheeran si vybral Ewu Farnou jako předskokana na základě jejího talentu a schopnosti zapojit publikum. Ewa je jedním z mála lokálních umělců, které si Ed Sheeran vybral pro své turné. Ewa sama byla nadšená a plná vděku, když se dozvěděla tuto zprávu. „Tohle je šílený, ale je to pravda‼️ Special guest dvou koncertů Eda Sheerana. Každý pro 50 tisíc lidí,“ sdílela nadšeně na sociálních sítích.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené