Free Porn
xbporn

I když jste mladí a sportovci podívejte se na to, co se vám může během sportu stát. Mladý benbintonista upadnul a už nevstal.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Tragédie, která zasáhla celý badmintonový svět, se odehrála na Asijském juniorském šampionátu v Indonésii. Sedmnáctiletý čínský hráč Zhang Zhijie se během zápasu náhle skácel k zemi a navzdory snaze lékařů byl později prohlášen za mrtvého. Tento incident vyvolal bouřlivé reakce na sociálních sítích a otevřel diskusi o bezpečnostních opatřeních ve sportu.

Zhijie Zhang: Nadějný Badmintonista

Zhijie Zhang byl jedním z nejtalentovanějších mladých badmintonistů v Číně. Jeho kariéra začala v raném věku a rychle se vypracoval mezi špičku juniorského badmintonu. Na domácí scéně získal několik titulů a jeho účast na mezinárodních turnajích přinášela velká očekávání.

Osudný Zápas

V neděli se Zhijie Zhang postavil na kurt v indonéském městě Jogdžakarta proti japonskému hráči Kazumovi Kawanovi v rámci Asijského juniorského šampionátu. Zápas sliboval napínavý souboj, ale uprostřed střetu se Zhijie náhle zhroutil a ležel v křeči na podlaze.

Okamžité Reakce a Křeče

Incident byl zachycen na kameru a na záběrech je vidět, jak Zhijie leží na zemi v křeči. Bohužel se mu okamžitě nedostalo pomoci, protože lékařské týmy čekaly na povolení od rozhodčího. Toto zpoždění trvalo asi 40 vteřin, což mohlo být rozhodující.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené