Free Porn
xbporn

Ti, kdo se narodili v tomto znamení horoskopu, mají Boží pomoc jako na dlani: Štěstí v životě jim je zaručeno

zdroj: instagram.com/youtube.com

V tomto znamení zvěrokruhu se rodí jen šťastlivci.

Dobrodruzi světoběžníci a objevitelé, milenci, cestopisci, sportovci a diplomaté. Mají dvojí povahu; přitahuje je vše, co povznáší ducha a těší tělo, dokážou být asketové i největší hédonisté.

Mají velké chutě, chtějí se tolik učit a zkoušet… Bez dlouhého přemýšlení se pustí do milostného dobrodružství, nebezpečného sportovního podniku nebo riskantní práce. Srdcem jsou hazardní hráči; Můžu dát všechno na linku během jediné vteřiny!

Mluvíme o lidech narozených ve znamení  Střelce .

V komunikaci jsou velmi otevření, někdy až příliš. Jako první řeknou vše, co je napadne, a jako první se zeptají na vše, co je zajímá. Jsou v zásadě upřímní a čestní a předpokládají, že ostatní jsou také takoví.

Jsou velkorysí, někdy extravagantní a milují luxus, oslavy, rituály a společenská setkání. Jsou dynamičtí a jako první se přihlásí, když je třeba něco vyzkoušet nebo někomu pomoci.

Zajímá je vše, co je jiné – jiné země, tradice, kultury a jazyky, zejména exotické oblasti. Rádi cestují, nemají rádi nudnou práci a rozčilují je malicherné formy občanské společnosti a pomluvy.

Nadevše nenávidí omezování svobody, pocit, že musí někde zůstat nebo něco dělat. Chtějí být nespoutaní a svobodní jako pták v letu, jít daleko, vidět všemožné věci a vyprávět o tom ostatním.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené