Free Porn
xbporn

Místo kam Češi jezdí nejraději na dovolenou se proměnilo v horor. Dívku ve věku 13 let zde usmrtil blesk na pláži

zdroj: instagram.com/youtube.com

V oblíbené dovolenkové destinaci na severu Řecka došlo k tragické události, která otřásla místními obyvateli i turisty. Třináctiletá dívka zemřela poté, co ji během náhlé letní bouřky zasáhl blesk. Podle starostky města Kassandreia šlo o bouřku, která obvykle nezpůsobuje žádné potíže.

Podrobnosti Události

Tragédie se odehrála na pláži Faros nedaleko Poseidi na poloostrově Chalkidiki. Dívka se koupala se svými rodiči, když začalo pršet. Rodina se rozhodla vylézt z moře, ale počasí se rychle zhoršilo a obloha se začala rychle blýskat.

Starostka města, Anastasia Chalkiaová, uvedla, že šlo o typickou letní bouřku, která obvykle není nebezpečná. Bohužel, tentokrát se situace vyvinula tragicky. Dívka byla převezena do nemocnice, kde byla prohlášena za mrtvou, zatímco její rodiče zůstali nezraněni.

Profil Města Kassandreia a Pláže Faros

Kassandreia je malebné město na poloostrově Chalkidiki, které je oblíbené jak mezi místními, tak zahraničními návštěvníky. Pláž Faros, kde se tragédie odehrála, je známá svou krásnou krajinou a čistými vodami. Místo je oblíbené pro rodinné dovolené a je často plné turistů.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené