Slavnou zpěvačku v tajnosti rodina pochovala. Proč volili místo vedle hrobu jejího milovaného otce?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ve středu 26. června se rodina a nejbližší přátelé rozloučili s oblíbenou zpěvačkou Victorií Velvet, která zemřela ve věku pouhých 40 let. Tragický konec jejího života zanechal hlubokou stopu nejen v srdcích jejích nejbližších, ale i mezi fanoušky a kolegy z hudební branže. Její příběh, plný úspěchů i bolestných okamžiků, se uzavřel na pražských Olšanských hřbitovech, kde byla pohřbena vedle svého otce.

Život Victorie Velvet

Mládí a začátky kariéry

Victoria Velvet, vlastním jménem Victoria Ficková, se narodila v Praze a od mládí se věnovala hudbě. Její talent byl zřejmý už v raném věku, kdy začala zpívat v dětském sboru a později se věnovala sólovému zpěvu.

Hudební úspěchy a sláva

Během své kariéry vydala několik úspěšných alb a její písně se často objevovaly na předních příčkách hitparád. Její hlas a charisma ji učinily jednou z nejvýraznějších osobností české hudební scény.

Tragická událost

Osudná hádka v Turecku

Osud Victorie Velvet se tragicky změnil 11. června, kdy došlo k fatální hádce mezi ní a jejím manželem Davidem Thomasem Blythem. Podle svědectví jednoho z jejich synů hádku vyprovokovaly zprávy v telefonu, což vedlo k tragickému vyústění.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené