Free Porn
xbporn

Českem se prohnala bouře o takové síle, že kroupy rozmlátili zahradní nábytek a popelnice lítali vzduchem. Kdy a kde můžeme očekávat něco podobného?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Bouřlivé události mohou v krátkém čase nečekaně změnit životy mnoha lidí. Páteční večer v Jablonci nad Nisou se stal svědkem takové bouře, která nejenže překvapila svojí intenzitou, ale také zanechala za sebou rozsáhlé škody na majetku. I přes ničivou sílu přírodního živlu bylo naštěstí možné vyhnout se zraněním. Obyvatelé místní části Petřín, jedné z nejvíce postižených oblastí, sdělili, že bouře trvala pouhých deset minut, avšak následky byly citelné.

Popis bouře

Bouře se nad Jabloncem nad Nisou rozpoutala ve večerních hodinách, provázená silnými větry a intenzivními dešťovými srážkami. Rychlost, s jakou se situace měnila, zanechala místní obyvatele v šoku. Větry dosahovaly extrémních rychlostí, což vedlo k pádu stromů a poškození mnoha střech.

Dopady na majetek

Bouře si nevybírala a poškodila řadu domovů včetně části střech, které byly strženy silnými nárazy větru. V mnoha případech došlo k vyvrácení stromů v okolí, což dále zvýšilo měřítko škod. Místní obyvatelé jako Blanka Třešňáková popisují scénu po bouři jako neuvěřitelnou, s mnoha stromy položenými na zemi a kusy střech roztroušenými po okolí.

Očitá svědectví

Jedním z nejvýmluvnějších svědectví je zkušenost Josefa Kludského, který popsal bouři jako „absolutní mlýnici“. Kusy dřeva létaly vzduchem a místní museli rychle reagovat a hledat útočiště. Příbuzně to popisují jako strašidelnou scénu, kdy prkna a stromy doslova letěly kolem.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené