Free Porn
xbporn

Další obrovské neštěstí na silnicích! Svěděl popsal tragédii jak došlo ke středu vlaku s autobusem. Kolik lidí je nyní zraněných?

zdroj: instagram.com/youtube.com

e čtvrtek došlo k tragické nehodě na železničním přejezdu na jihu Slovenska, kdy rychlík EC 279 z Prahy do Budapešti narazil do linkového autobusu. Podle operačního střediska slovenské záchranné služby nehoda způsobila sedm obětí, přičemž žádná z nich necestovala vlakem. České ministerstvo zahraničí potvrdilo, že mezi oběťmi nejsou žádní čeští občané.

Detaily nehody

Nehoda se stala krátce po 17:00 SELČ na přejezdu se závorami a světelnou signalizací. Svědecké výpovědi naznačují, že autobus nejprve zastavil před spuštěnými závorami a blikajícím červeným světlem. Záhy se však závory zvedly a autobus vjel na přejezd, kde do něj narazil projíždějící vlak.

Zranění a evakuace

Podle informací záchranářů byli všichni cestující z vlaku v pořádku a byli evakuováni ze soupravy. Strojvedoucí vlaku utrpěl lehké popáleniny a byl ošetřen na místě. Na místo nehody dorazily kromě záchranářských vozů i dva vrtulníky, které pomohly při záchranných pracích.

Reakce úřadů a organizací

Operační středisko slovenské záchranné služby informovalo veřejnost prostřednictvím svého Facebooku a původně uvedlo šest mrtvých, což se následně zvýšilo na sedm. České ministerstvo zahraničí potvrdilo, že mezi oběťmi nejsou čeští občané. Šéf ČD Krapinec na sociální síti X informoval o stavu strojvedoucího a poděkoval za rychlou reakci záchranářů.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené