Free Porn
xbporn

Ostřílená influncerka se nechala napálit na internetu? Za boty, které stojí 24 tisíc se jí odečetlo přes půl miliónů.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kdo by si nepřál mít jedny z nejluxusnějších tenisek na světě? Nela Slováková, známá brněnská podnikatelka, se rozhodla investovat do svého oblíbeného páru Dior tenisek. Co však mělo být běžným online nákupem, se rychle proměnilo v noční můru. Pojďme se podívat, co se stalo, a jak Nela tuto situaci zvládla.

Nákup luxusních bot

Nela Slováková, která je známá svou vášní pro módu, si dlouho přála mít pár luxusních Dior tenisek. Když zjistila, že jsou opět k dispozici, neváhala ani chvilku. „Šla jsem si objednat boty, tenisky. Mám je hrozně ráda a už je přestali vyrábět a jsou to Dior tenisky,“ svěřila se Nela.

Chyba při platbě

Bohužel, radost z nákupu netrvala dlouho. Nela při placení omylem provedla transakci, která ji stála mnohem víc, než plánovala. Místo 26 tisíc korun se z jejího účtu strhlo přes půl milionu. „Zaplatila jsem to kartou a stála jsem na semaforu a promáčkla jsem to v tlačítkách, že zaplatím. A ukázalo mi to, že objednávka odeslána, že je potvrzená a zaplacená. Nahoře vám pak vybíhá, že to bylo zaplaceno a strhlo peníze a z karty to opravdu odečetlo. A mně to strhlo 648 tisíc českých korun,“ popsala situaci.

Řešení problému

Po tomto šoku začala Nela situaci okamžitě řešit. První krok byl kontaktovat banku, aby zjistila, co se stalo a jak může získat své peníze zpět.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené