Free Porn
xbporn

V počernické škole se zříti ve třídě strop. Hrdinkou zde byla učitelka, která evakuovala děti.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jen den před koncem školního roku zažili žáci a zaměstnanci základní školy v pražských Horních Počernicích šokující událost. Ve čtvrtek krátce po poledni se v jedné z tříd zřítil sádrokartonový strop. Díky duchapřítomnosti učitelky, která rychle evakuovala všechny žáky, se nikomu nic nestalo. Tato událost vyvolala mnoho otázek a obav ohledně bezpečnosti školních budov.

Podrobnosti o incidentu

Kde a kdy se to stalo

Incident se odehrál ve čtvrtek, den před koncem školního roku, ve škole v pražských Horních Počernicích. Krátce po poledni se v jedné z tříd zřítil sádrokartonový strop, což vyvolalo okamžitou evakuaci.

Jak k tomu došlo

Podle svědků začal strop praskat a učitelka, která byla v té době s dětmi ve třídě, okamžitě zasáhla. Rychle evakuovala všech 25 žáků z místnosti ještě předtím, než se strop zřítil. Tímto svým pohotovým jednáním předešla možným vážným zraněním.

Reakce učitelky

Duchapřítomnost učitelky

Učitelka, která byla s dětmi ve třídě, uslyšela podivné praskání ze stropu. Zachovala klid a pohotově zorganizovala evakuaci žáků. Všech 25 dětí v přezůvkách bezpečně opustilo místnost ještě před pádem stropu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené