Free Porn
xbporn

Agáta Hanychová se nebojí mluvit otevřeně. Zažila vášnivé líbání s Dykem nebo dokonce noc s Jágrem?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Agáta Hanychová je známá svým otevřeným přístupem k životu a ochotou sdílet své osobní zážitky. Jako influencerka a bývalá modelka si získala mnoho fanoušků, kteří se zajímají o její životní příběhy a názory. V poslední době se Agáta rozhodla prozradit něco málo ze svých intimních zážitků s některými z nejznámějších mužů českého showbyznysu prostřednictvím svého podcastu, který vede společně se svým bratrem Vincentem Navrátilem.

První lásky a vztahy

Hokejista Jiří Hudler

Jedním z prvních známých přítelů Agáty byl hokejista Jiří Hudler. Vztah s Hudlerem byl jedním z těch, které započaly její sérii románků se slavnými českými muži. Jejich vztah však nevydržel, a Jiří dnes žije šťastně se svou manželkou Hanou Chymčákovou, která byla Agátinou blízkou kamarádkou.

Vztah s Jaromírem Jágrem

Když bylo Agátě 19 let, prožila nezapomenutelnou noc s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem. Tento zážitek se odehrál v domě její matky Veroniky Žilkové. Agáta vzpomíná, jak Jágra přivedla domů, protože neměl kde spát. Ačkoli to bylo v období, kdy Jágr vydělával miliony dolarů ročně, rozhodl se přenocovat u Agáty doma, což vedlo k mnoha humorným situacím, na které její rodina vzpomíná dodnes.

Setkání se členy kapely Nightwork

První dojem na Vojtu Dyka

Agáta přiznává, že původně chtěla navázat vztah s Vojtou Dykem, členem populární kapely Nightwork. Byla fascinována jeho výškou a charismatem, což ji přitahovalo. Přestože se mezi nimi něco málo stalo, Vojtova povaha ji nakonec odradila.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené