Free Porn
xbporn

Zemřela oblíbená hvězda z filmu Piráti z Karibiku! Při surfování nepřežil útok žraloka.

zdroj: instagram.com/youtube.com

V neděli 22. června došlo u havajského ostrova Oahu k tragédii, která otřásla nejen místní komunitou, ale i celým světem. Profesionální surfař a herec Tamayo Perry byl napaden žralokem, což mělo fatální následky. Tamayo Perry, známý svou rolí ve čtvrtém díle série Piráti z Karibiku, surfoval u severní části ostrova Oahu, když na něj zaútočil žralok. Perryho těžce zraněné tělo bylo objeveno místními obyvateli, kteří okamžitě přivolali záchranné služby. Přestože záchranáři dorazili na pláž Malaekahana krátce před 13:00 místního času, pro Perryho již nemohli nic udělat.

Zásah záchranářů

 

Shayne Enright z oddělení záchranných služeb v Honolulu uvedl, že Perryho naložili na vodní skútr a dopravili ho na břeh. Bohužel Perry utrpěl smrtelná zranění, včetně ztráty ruky a nohy a mnoha pokousání po celém těle. Incident byl zaznamenán a popsán v mnoha médiích, včetně deníku Bild a televize Sky News.

Perryho kariéra a život

Profesionální surfař

Tamayo Perry byl uznávaným profesionálním surfařem a od roku 2016 pracoval jako člen pobřežní hlídky v severní části ostrova Oahu. Jeho vášeň pro surfing a oddanost bezpečnosti na vodě mu vynesla respekt nejen mezi kolegy, ale i v celé komunitě.

Pokračujte ve čtení na druhé straně

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené