Free Porn
xbporn

Mikýřův bankovní účet po výhře v Survivoru praská ve švech. Kolik má nyní měsíčně jistého?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kdo je Martin Mikyska?

Martin Mikyska, známý pod přezdívkou Mikýř, je jedním z nejvýznamnějších a nejpopulárnějších osobností českého internetu. Jeho kariéra začala na platformách jako YouTube, kde si získal obrovskou fanouškovskou základnu díky svému jedinečnému smyslu pro humor a schopnosti bavit.

Účast v pořadu Survivor

Mikýřův vstup do reality show Survivor na TV Nova byl zásadním milníkem v jeho kariéře. Nejenže se mu podařilo přežít náročné podmínky soutěže, ale také se stal jejím vítězem. Tento úspěch mu přinesl nejen finanční odměnu, ale i výrazné zvýšení jeho popularity.

Herohero: Platforma úspěchu

Po skončení Survivoru se Martin rozhodl využít svou nově nabytou popularitu a zaměřil se na platformu Herohero. Herohero je předplacená platforma, kde tvůrci obsahu mohou nabídnout exkluzivní obsah svým fanouškům za měsíční poplatek. Martin Mikyska zde začal rychle získávat předplatitele.

Finanční úspěch na Herohero

Zpočátku bylo předplatné na Mikýřově kanálu 7 eur měsíčně. Po nárůstu zájmu zvýšil cenu na 10 eur, což jeho fanoušky neodradilo. Naopak, počet předplatitelů se dramaticky zvýšil z 8 tisíc na více než 23 tisíc během několika dní. Tento růst přinesl Mikýřovi hrubé měsíční příjmy ve výši 5,77 milionu korun.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené