Free Porn
xbporn

Party Survivoru podala ve velkolepě Rachel, která se nestyděla ukázat intimnosti před očima všech! Byl v šoku i samotný Sebastian?

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama
Reklama

Když se v Duplexu uskutečnila divoká party na oslavu třetí řady nejdrsnější reality show Survivor, nemohla chybět známá influencerka Rachel Karnížová. Rachel, která si získala srdce mnoha fanoušků svou upřímností a odvahou, přivedla na akci svou novou partnerku, fitness trenérku Dominiku Horákovou. Společně předvedly nejen úsměvy a objetí, ale také vášnivé polibky, které nenechaly nikoho chladným.

Reklama

Survivor Party v Duplexu

Party se konala v pražském klubu Duplex, který je známý svými velkolepými večírky. Akce přilákala nejen fanoušky Survivoru, ale také řadu celebrit a influencerů, kteří si přišli užít večer plný zábavy a překvapení.

Rachel Karnížová a její nový vztah

Rachel Karnížová, známá svými účastmi v různých reality show, nedávno veřejně oznámila svůj vztah s Dominikou Horákovou. Dominika je známou fitness trenérkou a jejich vztah se stal rychle hitem na sociálních sítích. Předtím byla Rachel ve vztahu s Claudem Lhoteckým, bývalým účastníkem Love Islandu.

Překvapení na Instagramu

Není to tak dávno, co Rachel šokovala své sledující fotografií se zásnubním prstenem na Instagramu. K tomu Dominika napsala: „Řekla ano.“ Sledující byli v šoku, protože ještě před pár měsíci Rachel tvořila pár s Claudem. Brzy však uvedla věci na pravou míru – se svou novou partnerkou nejsou zasnoubené, jen veřejně potvrdily svůj vztah.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama