Free Porn
xbporn

Herečka ze seriálu Ulice po zhubnutí dalších 20kg zaskočila všechny svoje fanoušky. Co se s ní děje?

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama
Reklama

Herečka Anežka Rusevová, známá především z nekonečného seriálu Ulice, si prošla neuvěřitelnou proměnou. Zhubla přes dvacet kilo a vypadá mladší a plná energie. V tomto článku se podíváme na její cestu za lepším zdravím a vzhledem, její motivaci a metody, které jí pomohly dosáhnout tak výrazného výsledku.

Reklama

Kdo je Anežka Rusevová?

Anežka Rusevová je česká herečka, která se proslavila svou rolí Vendulky v populárním seriálu Ulice. Její herecký talent a charismatická osobnost jí získaly mnoho fanoušků, ale i kritiku, když šlo o její postavu. Anežka však vždycky byla odhodlaná ukázat, že krása přichází v mnoha podobách.

Anežčina Role v Seriálu Ulice

Vendulka, postava, kterou Anežka hraje, je známá svou laskavostí a smyslem pro humor. Avšak často byla zobrazována jako otylá a nevzhledná, což bylo pro Anežku osobně náročné. Právě to ji motivovalo ke změně, aby nejen vypadala lépe, ale také se lépe cítila.

Důvod pro Hubnutí

Opakující se Role

Anežka se často setkávala s tím, že byla obsazována do rolí, které zdůrazňovaly její váhu. Tato opakující se charakterizace jí začala vadit a rozhodla se, že s tím něco udělá. Nechtěla být jen „ta obtloustlá herečka“.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama