Free Porn
xbporn

Má snad tchýně Leoše Mareše problém v životě značný problém s alkoholem? Přiznala, že si do práce brala alkohol s sebou?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Každý z nás má v životě své bojovníky. Pro Moniku Marešovou je tou největší bojovnicí její máma Helena Harabinová. Přestože Harabinová měla v životě mnohé překážky, včetně těžkého boje s alkoholem, vždy byla velkou oporou pro svou dceru. Tento článek vás provede jejím životním příběhem, od počátků problémů s alkoholem až po její současnou roli jako podporovatelky těch, kteří se snaží znovu najít cestu k sobě samým.

Začátky problémů s alkoholem

Studia a první známky závislosti

Helena Harabinová začala své problémy s alkoholem během studií na vysoké škole. Tehdy se vdala a porodila dceru Moniku. Sama vzpomíná: „Tehdy jsem byla kvartální alkoholičkou, stačilo mi pořádně se napít a zbořit jednou za týden nebo i za měsíc. Problém jsem si tedy nepřipouštěla.“

Život v Anglii

Samota a alkohol

V 80. letech se Harabinová přestěhovala do Anglie za svým manželem, který tam získal místo v podniku zahraničního obchodu. Sama doma začala řešit pocity samoty alkoholem. Situace se zhoršila, když se vrátila do Československa a začala podnikat s módou. Její nový partner konzumoval hodně alkoholu, a ona se s ním snažila držet krok.

Návrat do Československa

Podnikání a alkohol

Podnikání s módou přineslo Heleně mnoho stresu, který řešila alkoholem. „Byl zvyklý konzumovat hodně alkoholu, často tvrdého, a já se s ním snažila držet krok,“ přiznala. Pitím kompenzovala stres, který si sama vytvářela v touze být stále výkonná a dokonalá.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené