Free Porn
xbporn

Policista Juraj nepřežil nehodu na motorce. Smrt mladého policisty zanechala za sebou roční dceru.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Pondělní večer v Košicích se změnil v tragédii, když třicetiletý policista na motorce přišel o život při střetu s autem na křižovatce ulic Popradská a Trieda SNP. Tato událost otřásla nejen jeho rodinou, ale i celým městem. Co přesně se stalo a jaké jsou následky této smutné události?

Detaily nehody

Čas a místo nehody

K neštěstí došlo v pondělí večer kolem osmé hodiny. Místem tragédie byla křižovatka ulic Popradská a Trieda SNP, kde se střetly osudy dvou lidí. V nehodě byli zapojeni třicetiletý motorkář, policista Juraj, a sedmašedesátiletá řidička osobního vozu. Motorkář, otec roční dcerky, a řidička, která utrpěla lehká zranění.

Následky nehody

Smrtelná zranění motorkáře

Náraz byl natolik silný, že motorkář Juraj utrpěl smrtelná zranění a na místě zemřel. Jeho smrt zanechala prázdnotu nejen v rodině, ale i mezi kolegy a přáteli. Řidička vozu utrpěla pouze lehká poranění a podle lékařů by se měla do sedmi dní zotavit. Tato zpráva přinesla určitou úlevu, ale zároveň vyvolala mnoho otázek ohledně okolností nehody.

Vyšetřování nehody

Kriminalistické šetření

Kriminalisté případ vyšetřují jako trestný čin zabití. „Bližší okolnosti, za kterých k této tragické dopravní nehodě došlo a co bylo její příčinou, budou předmětem dalšího šetření,“ uvedla mluvčí košické policie Jana Mésarová.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené