Free Porn
xbporn

Bylo odhaleno proč se ženy zamilovávají do „zmetků“, než do hodných chlapů, kteří by jim dali cokoli?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Od nás žen se odjakživa očekává, že budeme milé, dobré manželky a matky, zodpovědné a pečující. Muži s pochybnou pověstí neočekávají nic, čímž nám dopřávají sladkou svobodu. A co víc, často nás nenápadně tlačí do toho se trochu odvázat a být takovými rebelkami, jakými jsme v duchu alespoň na chvíli opravdu toužily být. Je to vzrušující a lákavé třeba právě i proto, že je to na hraně.

Zakázané ovoce vždy chutná nejlíp

Pokud se ve společnosti svých známých setkáte s mužem pochybné pověsti, je dost pravděpodobné, že vás vaši přátelé budou varovat. Zřejmě vám sdělí, ať si s ním nic nezačínáte, nebo vám zbydou jen oči pro pláč, protože je nezodpovědný, nestálý, nespolehlivý a ženy střídá jako ponožky. Jenže pocit, že je pro vás v podstatě zapovězený, ve vás vyvolá klasickou reakci – chcete to, co nemůžete mít. Pak už je jen na vás, jestli do toho půjdete s tím rizikem, že pravděpodobně budete trpět, nebo zvítězí rozum.

Je to neuvěřitelně vzrušující

Jestli vztah s takovým mužem něco rozhodně není, pak to není nuda. Chcete-li zažít vzrušení, je k tomu ten pravý. Je to dobrodruh, který mění plány z minuty na minutu, často nás dokáže pěkně potrápit, nevíme, co od něj vlastně můžeme čekat, vždy přijde s něčím, co nás zaskočí. Ale rozhodně se od něj nedočkáme stereotypu, nudy a šedi. Až časem pochopíme, že ani tento životní styl není pro vztah příliš vhodný.

Ať je jak vítr!

Bad boy neboli „zlý chlapec“ působí, jakože se před ničím nezastaví. Z ničeho nemá strach, nic ho neohrozí a nic ho nepřekvapí. Vypadá, že vyhraje nejen rvačku v hospodě, ale i bitvu proti celému světu. Zdá se nedostupný, a právě proto z něj máme pocit, že se pod drsnou vrstvou skrývá ochranář, který roztáhne ochranná křídla a my se s ním budeme cítit bezpečně.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené