Free Porn
xbporn

Hrozná srážka autobusu na Islandu. Dvanáct Českých turistů, kteří byli zraněni a několik z nich zůstalo na JIP. Čí tohle byla vina?

zdroj: instagram.com/youtube.com

V pátek odpoledne došlo k vážné nehodě autobusu s 20 českými turisty, řidičem a průvodcem na severu Islandu. Tento incident způsobil značné obavy a vyvolal řadu otázek ohledně bezpečnosti cestování na Islandu. V tomto článku se podíváme na podrobnosti nehody, reakce zúčastněných stran a poskytneme praktické rady pro bezpečné cestování.

Podrobnosti o Nehodě

Kde se Nehoda Stala?

Nehoda se stala v oblasti Akureyri, což je jedno z hlavních měst severního Islandu. Akureyri je známé svou krásnou přírodou a je oblíbeným turistickým cílem. Autobus havaroval na silnici mezi městy Akureyri a Skagaströnd před 17:00 místního času. Přesné okolnosti nehody nejsou dosud plně objasněny, ale došlo k ní na rovném a přehledném úseku silnice.

Účastníci Nehody

Počet Turistů a Doprovod

V autobusu bylo 20 českých turistů, jeden český řidič a jeden český průvodce. Celkem tedy 22 osob. Řidič a průvodce byli rovněž Češi, což usnadnilo komunikaci se zraněnými a záchranáři. Oba měli dlouholeté zkušenosti s organizováním zájezdů na Islandu.

Zranění a Hospitalizace

Rozsah Zranění

Dvanáct zraněných bylo přepraveno do nemocnice v Reykjavíku, přičemž pět z nich bylo ve vážném stavu. Ostatní utrpěli středně těžká zranění a byli hospitalizováni v Akureyri. Zranění byli přepraveni rychlou záchrannou službou do dvou hlavních nemocnic na Islandu. Tento rychlý zásah pomohl minimalizovat následky nehody.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené