Free Porn
xbporn

Můžeme se těšit na „comeback“ zpěváka Víti Starého? Kytarista z již neexistující kapely Mandrage plánuje návrat na scénu.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Fanoušci kapely Mandrage, která před několika lety ukončila svou činnost, zažívají vzrušení a naději díky nové společné fotografii kytaristy Pepy Bolana a frontmana Víti Starého. Tato fotografie nejenže připomíná zlaté časy kapely, ale také signalizuje možný návrat obou muzikantů na hudební scénu. Přinášíme vám detailní pohled na příběh kapely, boj Víti Starého s démony a možné budoucí plány.

Mandrage: Kapela, která zanechala stopu

Počátky kapely

Mandrage vznikla v roce 2001 v Plzni a rychle si získala srdce fanoušků svým specifickým zvukem a chytlavými texty. První úspěchy přišly s debutovým albem „Přišli jsme si pro vaše děti“, které se stalo základem jejich kariéry.

Největší hity a úspěchy

Kapela dosáhla vrcholu popularity s hity jako „Hledá se žena“, „Šrouby a matice“ a „Motýli“. Jejich energické koncerty a charismatický frontman Víťa Starý přitáhli tisíce fanoušků po celé České republice.

Víťa Starý: Hvězda, která pohasla

Cesta k slávě

Víťa Starý, známý svým jedinečným hlasem a nezaměnitelným stylem, se stal ikonou nejen pro fanoušky Mandrage, ale i pro celou generaci mladých lidí. Jeho charisma a talent byly nepopiratelné.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené