Free Porn
xbporn

Veronika Žilková veřejně odhalila jaké byly důvody krachů jejich vztahů? Pro někoho tohle může být absurdní

zdroj: instagram.com/youtube.com

Veronika Žilková, známá česká herečka, prožila tři manželství, která skončila rozvodem. Navzdory její popularitě a šarmu, její vztahy nikdy nevydržely. Nedávno se otevřela v podcastu své dcery Agáty Hanychové, kde mluvila o tom, proč její vztahy skončily neúspěchem. Jak to vlastně bylo s jejími manželstvími a co stálo za těmito neúspěchy?

První manželství: Jiří Hanych

Jak se seznámili

Veronika Žilková a Jiří Hanych, reklamní režisér, se seznámili v roce 1984. Byl to okamžik plný nadějí a očekávání, kdy mladá herečka vstupovala do světa manželství. S Jiřím Hanychem měla Veronika dceru Agátu. Život s Jiřím však nebyl jednoduchý. Jiří byl zaneprázdněný svou prací, což přinášelo do manželství napětí a nedostatek společného času.

Rozvod a důsledky

Manželství skončilo rozvodem v roce 1988. Bylo to těžké období pro Veroniku, která se musela postarat o malou dceru a zároveň se věnovat své kariéře. Rozvod zanechal emocionální jizvy, které ovlivnily její pohled na budoucí vztahy.

Druhé manželství: Marek Navrátil

Seznámení s Markem Navrátilem

Po rozvodu s Jiřím se Veronika seznámila s Markem Navrátilem, stavebním inženýrem. Jejich vztah začal nadějně a Veronika doufala, že tentokrát to bude jiné.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené