Free Porn
xbporn

Věra z výměny manželek, o které lidé říkali, že je špindíra bude nyní babičkou? Její 16 letá dcera je nejspíš těhotná.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Fanoušci oblíbené reality show Výměna manželek si jistě pamatují nezapomenutelný díl z roku 2015, kdy se rodina Věry a Pavla dostala do centra pozornosti. Věra, kterou diváci přezdívali „špindíra,“ žila s manželem a dvěma dcerami v ubytovně, kde byly hygienické návyky na velmi nízké úrovni a kouření bylo na denním pořádku. Od té doby uplynulo devět let a nyní se na sociálních sítích objevily nové informace o jejich životě.

Pozadí Příběhu Věry a Pavla

Věra a Pavel žili se svými dvěma malými dcerami v ubytovně, kde se každodenní život točil kolem kouření a nedostatku hygieny. Rodina se rozhodla přihlásit do Výměny manželek kvůli finanční tísni. Účast v pořadu pro ně měla být možností, jak získat peníze a snad i změnit svůj život.

Život na Ubytovně

Rodina žila v malé místnosti, kde se neustále kouřilo. Hygiena byla pro Věru a jejího manžela spíše okrajovou záležitostí. Věra odmítala čistit zuby, protože ji z toho prý bolely dásně. Volný čas trávila hraním na tabletu a prohlížením výloh.

Reakce Diváků

Diváci byli znechuceni nedostatkem hygieny a kouřením v přítomnosti malých dcer. Věra si vysloužila přezdívku „Špindíra Věra“ a na sociálních sítích se to jen hemžilo kritickými komentáři.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené