Free Porn
xbporn

Jaromír Jágr vyrazil na pařbu se svou partnerkou Dominikou.. Jak jim to spolu slušeno?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jaromír Jágr, legenda českého a světového hokeje, se objevil na výjimečné akci Fashion Night Brno. Společně se svojí partnerkou Dominikou Branišovou a blízkými přáteli upoutal pozornost všech přítomných. I když Jágr přiznává, že módě příliš neholduje, v obleku s jemně kostkovaným vzorem vypadal jako naprostý elegán.

Ikona, Která Poutá Pozornost

Jaromír Jágr je všude, kde se objeví, považován za obrovskou hvězdu. Tento fenomén se potvrdil i na Fashion Night Brno, jedné z největších módních událostí v moravské metropoli. Jaromír dorazil se svojí drahou polovičkou Dominikou Branišovou, která okouzlila svou krásou a šarmem.

Pohoda a Zábava s Přáteli

Společně s přáteli Jágr a Dominika zářili na všechny strany a náramně se bavili. Během večera je přišel pozdravit i bývalý fotbalista David Limberský. „Zatím je to skvělé. Jsem rád, že jsem sem dorazil. Skvělý modeling, krásné modelky, takže spokojenost,“ uvedl s úsměvem Jágr v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jaromír a Móda

Přestože Jaromír Jágr přiznává, že módě příliš nerozumí, na Fashion Night Brno vypadal naprosto skvěle. „Módě podle svých slov příliš nerozumím, ale snažím se vypadat dobře. Dominika mi do toho, co si mám obléct, nemluví,“ uvedl Jágr. Jeho elegance na této akci byla nepopiratelná.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené