Free Porn
xbporn

Přísně utajené informace z paláce ohledn princezny Kate? Podstupuje stále chemoterapeutickou léčbu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Navzdory snížené imunitě princezny, kvůli které jí byla lékaři doporučena izolace od akcí, kde se objevuje větší masa lidí, se mluví o možnosti, že se připojí k oslavě, která má proběhnout zítra.

Princezna Kate a její boj s nemocí

Princezna Kate (42) je v současné době uprostřed chemoterapeutické léčby, kterou podstupuje kvůli vážné nemoci. Její zdravotní stav je bedlivě sledován lékařským týmem, který se snaží zajistit co nejlepší péči a podporu pro princeznu. Navzdory těžkým časům se princezna Kate stále snaží plnit své královské povinnosti, pokud jí to zdraví dovolí.

Plány na oslavu narozenin krále Karla III.

Oslavy 75. narozenin krále Karla III. jsou plánovány jako velkolepá událost, která přiláká pozornost nejen ve Velké Británii, ale i po celém světě. Jedním z hlavních bodů programu je ceremonie Trooping the Colour, která tradičně zahrnuje vojenskou přehlídku a čestnou salvu. Princezna Kate měla původně jako plukovnice Irské gardy převzít tuto čestnou salvu, ale na zkoušce ji zastoupil generál poručík James Bucknall.

Možný návrat princezny Kate na veřejnost

Navzdory doporučením lékařů a snížené imunitě se objevují informace, že princezna Kate by se mohla objevit na balkoně Buckinghamského paláce během slavnostního zakončení ceremonie Trooping the Colour. Tento okamžik by byl symbolický nejen pro královskou rodinu, ale i pro veřejnost, která princezně Kate vyjadřuje podporu v její nemoci.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené