Free Porn
xbporn

Kordula Stropnická prohlásila, že chce jít ve stopách Agáty Hanychové a stát se influencerkou? Co jí k tomu vede?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kordula Stropnická nedávno úspěšně ukončila své středoškolské studium s vyznamenáním, čímž otevřela novou kapitolu svého života plnou možností a rozhodnutí.

Jak se rozhoduje o své budoucnosti, přichází s plány stát se aktivní na sociálních sítích a začít sdílet své zážitky ve formě videí. Tato volba není náhodná; zdá se, že by mohla následovat stopami své starší sestry, známé influencerky Agáty Hanychové.

Kordula Stropnická a její inspirace z rodiny

Kordula Stropnická, ve svých 18 letech, ještě čerstvě po maturitě, již začíná přemýšlet o své profesionální kariéře. Inspirací jí může být její starší sestra Agáta Hanychová, která se etablovala jako významná osobnost na sociálních sítích, zvláště na Instagramu, kde má rozsáhlou fanouškovskou základnu. Agáta svým životním stylem a každodenními zážitky přitahuje pozornost desetitisíců uživatelů, což ji činí jednou z předních českých influencerek.

Rozhodnutí začít vlogovat a aktivita na sociálních sítích

Po dokončení náročného studia Kordula Stropnická vyjadřuje zájem o zvýšení své aktivity na sociálních médiích. „Konečně mám odmaturováno a spoustu času, a tak mě napadlo, jestli byste neměli zájem o to, že bych začala vlogovat,“ sdělila svým fanouškům na Instagramu. Tento krok by jí umožnil sdílet svůj životní styl, zážitky a názory s širším publikem, čímž by mohla rychleji vybudovat svou vlastní komunitu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené