Free Porn
xbporn

Ondřej Brzobohatý promluvil o rozchodu s Taťánou Kuchařovou: Tohle byl skutečný důvod

zdroj: instagram.com/youtube.com

V nedávném vysílání oblíbeného televizního pořadu Trochu jinak s Adélou zažila moderátorka Adéla Vinczeová tak trochu šok, když její host, hudebník a herec Ondřej Gregor Brzobohatý, otevřeně hovořil o svém soukromém životě, zejména o rozchodu s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou. Rozhovor, který začal lehkým tónem a humorem typickým pro Brzobohatého, se brzy stočil k vážnějším tématům. Jak se Brzobohatý po rozchodu s Kuchařovou cítí a proč k němu vlastně došlo?



„Vztahy jsou vždy o dvou lidech a každý z partnerů má svůj podíl na jejich fungování,“ uvedl Brzobohatý. Přiznal, že i když si nemyslí, že by byl jediným viníkem, uznává své chyby, které přispěly k rozpadu vztahu. Tento upřímný moment překvapil nejen Adélu Vinczeovou, známou pro svůj pohotový humor, ale také diváky. Brzobohatý zdůraznil, že každý vztah, který zažil, ho něčím obohatil. „Každý z mých vztahů mě posunul,“ uvedl a dodal, že i když byl rozchod s Taťánou bolestivý, věří, že ho tato zkušenost učinila silnějším a lepším člověkem. 

Adéla Vinczeová ocenila jeho otevřenost, což podle ní není před kamerami jednoduché. I přes těžká témata Brzobohatý neztratil svůj smysl pro humor. „Život je někdy jako jazz – musíš improvizovat a ne vždy to zní tak, jak bys chtěl,“ poznamenal s úsměvem. Tato metafora nejenže rozesmála publikum, ale také ukázala jeho schopnost nadhledu a sebereflexe. Brzobohatý zdůraznil, jak je důležité, aby oba partneři nesli odpovědnost za vztah. 

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené