Free Porn
xbporn

Fotografie se zalepeným nosem a modřinami šokovala Influencerka Lucie Levá. Podala vyjádření co se jí stalo.

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama
Reklama

Fotografka a influencerka Lucie Levá (31) nedávno své fanoušky pořádně šokovala. Objevila se s napuchlým a zafačovaným nosem a modřinami kolem očí, což vzbudilo obavy a spekulace. Co se vlastně stalo? Příběh této odvážné ženy, která se stejně jako její kamarádka Anička Slováčková musela vypořádat s návratem rakoviny, má nyní nové odhalení.

Reklama

Lucie Levá: Kdo je tato odvážná fotografka a influencerka

Lucie Levá je známá svou otevřeností a odvahou, když jde o její osobní život a zdravotní boj. Její příběh inspiruje tisíce lidí nejen v České republice, ale i v zahraničí. Jako fotografka a influencerka se nebojí mluvit o těžkých tématech, jako je rakovina střev, kterou si prošla už dvakrát.

Životní boj s rakovinou

První diagnóza

Lucii byla poprvé diagnostikována rakovina střev v mladém věku. Tento šokující zvrat v jejím životě ji přiměl, aby začala otevřeně hovořit o své nemoci a zkušenostech s léčbou. Její odvaha a otevřenost ji přinesly mnoho obdivu a podpory od lidí, kteří se s podobnými problémy potýkají.

Návrat nemoci po čtyřech letech

Po čtyřech letech se nemoc bohužel vrátila. Lucie však opět prokázala svou sílu a odhodlání. Navzdory těžkostem a strachu pokračovala ve své misi šířit osvětu o životě s vážnou chorobou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama