Free Porn
xbporn

Hledají se dva cyklisté ze Zlínska jsou to vyhlášení Andělové! Pomohli zachránit muže ve velmi náročném terénu.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Když se řekne „hrdinové všedního dne“, málokdo si představí náhodné cyklisty. Přesto se dva neznámí cyklisté stali nedocenitelnou pomocí při zásahu zlínské záchranné služby, když pomohli v obtížně přístupném terénu najít a zachránit zraněného muže.

Výzva na pomoc v nepřístupném terénu

Tísňová výzva

Minulý pátek, krátce před druhou odpoledne, obdržela Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje tísňovou výzvu. Muž středního věku byl ve vážném stavu a jeho kamarád, který tísňovou výzvu podal, měl problémy s navigací a přesným popsáním místa události.

Složitost terénu

Záchranáři od začátku věděli, že se nejedná o běžnou akci. Terén byl velmi náročný a orientace v něm byla složitá, což značně ztěžovalo celou operaci.V oblasti Soláně na Vsetínsku, kde se zraněný nacházel, byl velmi špatný mobilní signál. To způsobovalo problémy při pokusech o komunikaci s volajícím kamarádem zraněného.

Komplikace při komunikaci

Komunikace byla téměř nemožná, což vedlo k dalším komplikacím při hledání přesné polohy zraněného muže.V momentě, kdy situace začala být kritická, projížděli kolem dva cyklisté. Tito náhodní kolemjdoucí se bez váhání rozhodli pomoci.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené