Free Porn
xbporn

Vypadá jako úplně normální žena. Ale pod oblečením skrývá něco, s čím se musí každý den potýkat

zdroj: instagram.com/youtube.com

21letá Bethany Purnell z Walesu získala popularitu na webu poté, co zveřejnila svou odhalenou fotografii v bikinách.

Zdálo by se, že žen v plavkách je na sociálních sítích více než dost. Bethany však zaujala společnost úplně z jiného soudku. .Mladá žena se rozhodla sdílet své fotografie a upozornila na to, jak těžký je život s Crohnovou chorobou.

„Crohnova choroba mi byla diagnostikována v roce 2007, když mi bylo pouhých 10 let. Po skončení kolonoskopie a endoskopie se odborníci jednomyslně shodli, že už nemohou čekat. Můj gastrointestinální trakt byl velmi zanícený a pokrytý vředy, takže lékaři nepochybovali o mé diagnóze, „napsala Bethany do svého deníku.

Crohnova choroba je závažné onemocnění gastrointestinálního traktu a způsobuje smrt tisíců nešťastných lidí po celém světě. Celá rodina byla šokována, když byla malé Bethany Parnell diagnostikována tato hrozná nemoc.

Po 7 letech vyčerpávající medikamentózní léčbě byl chirurgický zákrok jediným způsobem, jak nemoc zastavit.

Když Bethany dovršila 17 let, odstranili jí tlusté střevo a část tenkého střeva. Potom jí do břicha zavedli stomii, která pomáhá dívce udržovat normální kvalitu života, přestože samotnou nemoc neléčí.

Nošení stomie 24 hodin denně nebylo pro mladou dívku ničím příjemným. Avšak ve srovnání s utrpením, které prožívala dříve, je stomie světlem na konci tunelu.

Díky této pomůcce se život Bethany změnil k lepšímu. Neustálé nevolnosti a ospalost se staly minulostí a co je nejdůležitější, přestaly ji trápit nesnesitelné bolesti, které jí ztrpčovaly celý život.

A přestože se Bethany dlouho neuměla odhodlat k operaci, dnes s hrdostí sdílí své fotografie na Instagramu a je šťastná, že tak učinila. Její upřímnost se dotkla veřejnosti natolik, že v současnosti její příběh sleduje více než 13 000 uživatelů sociální sítě.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené