Free Porn
xbporn

Dojatý Leoš Mareš, který neudržel slzu? Půlnoční překvapení jeho syna ho poslalo do kolen.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Leoš Mareš prožil neobvyklou premiéru. Vůbec poprvé šel totiž na maturitní ples nikoli jako účinkující, ale jako rodič. Jeho osmnáctiletý syn Jakub měl svůj velký večer a na slavnost oblékl celobílý outfit. Leoš zase na druhou stranu zvolil celočerný elegantní look. Jakub navíc svého tatínka pořádně překvapil a dojal zároveň. Během tanečního vystoupení začala celá třída tančit na hit Svalnatec, který Leoš nazpíval na počátku nového milénia. To ale není všechno. Jakub si na sebe v průběhu vystoupení oblékl tričko s otcovou podobiznou.

Otcovská pýcha a dojetí

Leoš Mareš byl zcela ohromen a dojat. „Nebudu lhát, byl jsem dojatý. A to ještě pak stojí v tričku z roku 1999 a ještě ve stejné póze, jako já na tom tričku,“ napsal Leoš k videu, které dal na své sociální sítě. Komentáře na sociálních sítích se jen hemžily krásnými zprávami.

Reakce veřejnosti

V komentářích se to jen hemžilo krásnými zprávami. „Hrdý táta, hrdý syn. Snová kombinace, krásná práce táty a syna. Gratuluji oběma,“ napsala Sára. „Paráda, celej taťka,“ komentovala Gábina. „Mladý Eminem,“ napsala Kateřina. „Je to prostě šoumen,“ připsal Jan.

Dojemná slova fanoušků

„Nikdy na ně nepřestaneme koukat s dojetím. Jsi úžasný táta, který si pro ně vždy najde ten čas. To je to nejcennější. Letí to tak rychle a nevrátíme nic, pozdravuj,“ komentovala Vlaďka Erbová. „Tohle je vtipný a ještě pocta, krása. Tak teď už jen skok do velkého světa USA,“ napsala Veronika.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené