Free Porn
xbporn

Martin Dejdar se pochlubil se svou 18 let starou dcerou. Je stejná jako její známý tatínek?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Martin Dejdar: Herec, kterého zná celý národ

Martin Dejdar je jedním z nejpopulárnějších českých herců. Jeho role v seriálech jako Comeback nebo Zdivočelá země ho katapultovaly mezi nejvýznamnější osobnosti české televizní scény. Kromě úspěšné kariéry se však může pochlubit i úspěchy v osobním životě, zejména jako otec dvou dětí.

Syn Matěj Dejdar: Nadějný hokejista

Matěj Dejdar, syn Martina Dejdara, se věnuje profesionálnímu hokeji. Ve svých 24 letech už má za sebou několik úspěchů na ledě. Ačkoliv se krátce zkoušel prosadit i jako herec, kdy se objevil v komedii Stáří není pro sraby, nakonec zůstal věrný sportu. Hokej je jeho vášní a Martin Dejdar je na svého syna právem hrdý.

Dcera Sára Dejdar: Talentovaná tanečnice

Na druhé straně stojí Sára Dejdar, osmnáctiletá dcera slavného herce, která má před sebou maturitní ročník. Sára je talentovaná tanečnice a její otec o ní mluví s velkou pýchou. „Je to rychlejší, než si myslíte. Nejen, že jí je už 18, ale je i chytrá… inu, celá maminka. Sáro, jsi skvělá,“ pochlubil se Dejdar na sociálních sítích.

Sára je absolutní kopií svého otce. Příbuznost je patrná hlavně v jejich obličejích a na vlasech, oba je mají tmavé, husté a kudrnaté. Sára očividně dědila geny především po Ozzákovi z dnes už kultovního sitcomu Comeback.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené