Free Porn
xbporn

Obrovská hádka na internetu kvůli tomu, že Agáta nepřišla Vlaďce Erbenové na svatbu? Velmi ostrá přestřelka..

zdroj: instagram.com/youtube.com

První manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským

Vlaďka Erbová, známá česká modelka, vstoupila do svého prvního manželství v roce 2007, kdy si vzala hokejistu Zdeňka Bahenského. Jejich manželství však nevydrželo dlouho a po čtyřech letech skončilo rozvodem. Během jejich vztahu se jim narodila dcera Viktorie, která dnes již dospěla do věku osmnácti let. Rozvod byl bouřlivý, ale nakonec se jejich vztahy urovnaly a nyní spolu vycházejí dobře.

Druhé manželství s fotbalistou Tomášem Řepkou

Druhá svatba Vlaďky Erbové se konala v roce 2013, kdy se provdala za bývalého fotbalistu Tomáše Řepku. Toto manželství skončilo po dvou letech v roce 2015. I tento rozvod byl plný dramat a emocí, které se často objevovaly na předních stránkách bulvárních plátků. Z tohoto vztahu má Vlaďka syna Markuse. Po tomto rozvodu se Vlaďka na nějakou dobu stáhla do ústraní a věnovala se více svému soukromí.

Vztah s hokejistou Michalem Gulašim

Po druhém rozvodu se Vlaďka zamilovala do dalšího sportovce, hokejisty Michala Gulašiho. I tento vztah však nevydržel a po třech letech se rozešli. Od té doby se Vlaďka rozhodla chránit své soukromí a být opatrnější ve výběru partnerů.

Třetí svatba s restauratérem Petrem Hynkem

Nový začátek s nesportovcem

Do třetice všeho dobrého se Vlaďka rozhodla vsadit na nesportovce. O víkendu si vzala za manžela restauratéra Petra Hynka. Poprvé se o svém novém vztahu zmínila na Instagramu v roce 2022, kdy pod snímkem s Petrem napsala: „A budu šťastná! I kdybych si ku*va to štěstí měla nakreslit.“ Tento vztah se zdál být stabilní a šťastný, což potvrdila i jejich svatba.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené