Free Porn
xbporn

Lela Vémola a její vydařený narozeninový den, kdy měla vanu plnou růží a luxusních dárečků.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Oslavy narozenin jsou vždy výjimečným okamžikem v životě každého člověka. Lela Vémola, známá česká influencerka a manželka slavného zápasníka Karlose Vémoly, nedávno oslavila své 35. narozeniny s velkolepým stylem, který se neobešel bez hromady dárků a obřích pugétů. Tento článek detailně popisuje, jaké dary a květiny Lela obdržela, a jak probíhaly oslavy v jejich domě známém jako Vémoland.

Velkolepé oslavy ve Vémolandu

Dárky od světových značek

Lela Vémola se na svých narozeninách pochlubila množstvím taštiček od světoznámých značek. Versace, Chanel, Cartier – to jsou jen některé z luxusních značek, které se objevily mezi dárky. Lela se nadšeně vyjádřila: „V životě jsem nedostala tolik dárků, jsem opravdu dojatá a vděčná. Už se těším, až je všechny rozbalím.“

Kytice, které zaplnily vanu

Kromě luxusních dárků dostala Lela také desítky obřích kytic. Kytice byly tak početné a rozměrné, že musela některé z nich umístit do vany. „Dnes večer se ve Vémolandu nekoupeme,“ komentovala Lela vtipně video s květinami zaplněnou vanou. Kytice od Karlose, která vážila 15 kilogramů, byla obzvlášť výjimečná a Lela se několikrát pokusila ji zvednout, což nebylo jednoduché.

Převážení darů a květin

Zaplněná dodávka a auto švagra

Oslavy byly tak velkolepé, že všechny dary a květiny nešlo převézt jedním autem. Na pomoc musel přijet i švagr s dodávkou. Dary a kytice zaplnily nejen obývák a ložnici, ale také další místnosti v domě. Vémoland se proměnil v květinovou zahradu a showroom luxusních dárků.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené