Free Porn
xbporn

Když se narodila, její rodiče šokem oněměli a mysleli si, že se jim narodila porcelánová panenka: Podívejte se jak žije nejmenší holčička na světě dnes

zdroj: instagram.com/youtube.com

Charlotte Garside , narozená v roce 2007, se proslavila jako jedna z nejmenších dívek na světě . Při narození vážila méně než 1 kilogram a lékaři zpočátku pochybovali o jejích šancích na přežití. Brzy jí bude 17, zatímco při narození jí lékaři předpovídali jen rok života.

Hned po narození byla Charlotte prohlášena za nejmenší holčičku na světě, přičemž mnohé okouzlila svým vzhledem. Postupem času se její zdravotní stav začal výrazně zhoršovat.

Emma porodila 4 týdny před termínem. Co bylo pro Emminu rodinu velkým šokem, bylo, že Charlotte Garside byla po narození příliš malá, vážila pouhých 30 g a měřila 25 cm.

Lékaři diagnostikovali malé Charlotte syndrom vědecky nazývaný „prvotní nanismus“, což je velmi vzácná genetická forma vrozeného nanismu, která způsobila, že se její tělo vyvíjelo mnohem pomaleji, než by mělo.

Podle některých zpráv bylo ve světě zaznamenáno kolem 200 případů tohoto syndromu. Lékaři předpovídali malé Charlottě krátkou délku života s tím, že sotva bude žít déle než jeden rok. Charlotte však dokázala opak.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené