Free Porn
xbporn

Je mi 51 let ale budu si muset najít milenku. Jediná moje žena, po které toužím mi už tolik let nedopřála jednu věc..

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jindřichův příběh

Jindřich a Katka jsou spolu od mládí. Seznámili se na vysoké škole a společně vychovávají tři děti. Už skoro deset let spolu ale nemají intimní vztah. Tento příběh ukazuje, jak se vztah může vyvíjet, když jeden z partnerů ztratí zájem o milování.

Katka a její postoj k intimitě

Frigidní manželka

Katka nikdy nebyla náruživá. Od začátku vztahu bylo jasné, že intimní vztahy pro ni nejsou prioritou. Nikdy s Jindřichem nepoznali orální milování, protože se jí hnusilo. Při milování byla ochotná vystřídat pouze dvě polohy a po krátké době očekávala, že Jindřich vyvrcholí, protože to bylo maximum, co byla ochotná poskytnout. Přesto je Katka nádherná, sportovkyně, veselá a vtipná. Skvělá máma a spolehlivá partnerka. Jen je frigidní.

Otevřená komunikace

Katka vše řešila s Jindřichem na rovinu. Řekla mu, že se vždy snažila ho uspokojit, ale že ji to prostě nebaví. Nepotřebuje to k životu a už to dělat nechce. Toto téma už pak nikdy neotevřeli.

Život s Katkou

Záviděníhodné manželství

Kamarádi Jindřichovi závidí jeho manželku. Na dovolené, když Katka vystaví své tělo v bikinách, chlapi slintají. Katka je kontaktní, často Jindřicha pohladí nebo na něj mrkne. Ale tím to končí. Všichni si myslí, že mají žhavý intimní vztah, ale skutečnost je jiná. Jindřich by nikdy nedegadoval jejich manželství tím, že by rozebíral intimnosti s někým cizím.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené