Free Porn
xbporn

Pátá svatba v 93 letech? Koho si vzal miliardář Ruper Murdoch během luxusního obřadu?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Rupert Murdoch, jeden z nejvýznamnějších mediálních magnátů světa, ve svých třiadevadesáti letech vstoupil do manželského svazku potřetí. Tento událostí zaplnil titulky novin a webových portálů. Jeho novou vyvolenou se stala ruská bioložka Elena Žukovová. Přestože to byla pro něho již pátá svatba, neztratil z níze pozornost médií.

Honosná veselka v kalifornském panství

V sobotu 1. června se v kalifornském panství v Bel Air odehrála velkolepá svatba, která spojila mediálního magnáta Ruperta Murdocha a ruskou bioložku Elenu Žukovovou. Celý obřad se nesl v duchu luxusu a elegance, což není překvapující, vezmeme-li v potaz bohatství a společenskou prestiž obou novomanželů.

Žukovová se na svatbě objevila v bílé róbě od renomované novozélandské návrhářky Emilie Wickstead, čímž se stala středem pozornosti světových médií. Kromě samotných novomanželů se na slavnostní události sešlo mnoho významných osobností, včetně generálního ředitele společnosti News Corp Roberta Thompsona a majitele sportovního týmu New England Patriots Roberta Krafta.

Cesta ke svatbě

Zásnuby Ruperta Murdocha a Elenu Žukovovou byly oznámeny v březnu téhož roku po necelých devíti měsících společného života. Murdoch si takto poprvé zkusil manželství v roce 1956 s Patricií Booker, ale rozvedli se po jedenácti letech. Následovalo manželství s Annou Marií Torv, které trvalo až dlouhých dvaatřicet let.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené